Artist handling (ground transports)

Artiesten willen tijdens een event graag op de juiste manier worden behandeld. Soms komt daar transport bij kijken, andere keren is het “slechts” het verzorgen van de rider. Als stage- of eventmanager heb je echter wel andere dingen aan je hoofd, je bent tenslotte bezig met de productie van een feest en hebt de verantwoordelijkheid voor honderden of duizenden mensen. Hoe lekker is het dan als je dit gewoon kunt uitbesteden, en je achteraf van de artiesten hoort dat ze zo goed goed en gastvrij zijn behandeld? Dan komen ze graag nog een volgende keer optreden! 

Nachtvermaak verzorgt de artist handling tot in de puntjes. We kunnen artiesten al op de luchthaven ontvangen en in een passende auto begeleiden naar hun hotels. Ook wanneer de tijd van het optreden is gekomen, kunnen wij alles regelen. Van het zorgen voor de juiste drankjes, handoeken en andere zaken backstage, tot het begeleiden van de artiest van ingang naar het podium. Voorafgaand, tijdens en na het evenement heeft de artiest zo een vaste contactpersoon, om alles op rolletjes te laten verlopen! Het enige wat je zelf hoeft te doen is het in ontvangst nemen van de complimenten achteraf! 

Nachtvermaak verzorgde de artisthandling tijdens ADE voor diverse clubs, en voor diverse andere events door heel Nederland. Wil je binnenkort ook maximale gastvrijheid voor de artiesten van jou event of festival? Neem dan contact met ons op. 

backstage rider
dj shuttle