Bel ons: 085 - 0730 170

DJ Bookings

Nachtvermaak verzorgt boekingen van de volgende DJ’s. Wil je één van deze DJ’s boeken? Neem dan contact met ons op. 

Patrick van Haeften

Patrick van Haeften

Vanaf het moment dat Patrick begon met draaien is hij een graag geziene gast op menig event. In een heerlijke blend van Moombahton en Reggeaton tot Deephouse en Techhouse vindt hij in elke club wel zijn plek. Met zijn energieke sets waarbij elke plaat nóg beter lijkt dan de vorige, is hij de juiste DJ voor op jouw event!

VanderWeyden

VanderWeyden

Na een set draaitafels gekocht te hebben in de 90er jaren, is zijn liefde voor muziek nooit meer verdwenen. Altijd geïnspireerd door Latijns-Amerikaanse invloeden, draait hij melodieuze progressive deephouse sets. Sta je op zijn dansvloer? Maak je dan klaar voor een diepe, meeslepende reis in zijn muziek!

Wes Kendie

Wes Kendie

Geboren in Zeeland liggen zijn roots aan het strand. Met een heerlijke blend van groovy en funky house, is hij een genot om naar te luisteren. Wes Kendie komt tot zijn recht als je heerlijk wilt relaxen, maar óók op een groot podium met een volle dansvloer weet Wes Kendie als geen ander wat hem te doen staat!

Zivo

Zivo

Vanaf kinds af aan is Zivo altijd al bezig geweest met muziek. Geen verassing dus dat toen hij een DJ set aanraakte, hij direct verslaafd was. In Tilburg en omgeving is dit geen onbekende naam meer, nadat hij op tal van events en naast vele grote namen zijn energieke EDM/Techhouse sets heeft mogen draaien!

Sluit Menu